• Gratis fragt denne uge!
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Produkter til mere end 35.000 forskellige enheder!

Spørgsmål? Send e-mail til: info@DustDeal.dk

Vælg nemt en enhed eller kategori

DustDeal.dk Anmeldelser

Følgende kunder har delt deres oplevelse med os:

Lene Trynskov Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-09-2019
Produkt:
Miele Støvsugerposer Mikrofiber (4 poser, 2 filtre)
Generelt:
Alt fungerede perfekt, indtil leveringen, det tog 16 dage med levering, vælg en anden måde end postnord????. Mvh. Lene Trynskov Nielsen
Om produktet:
De er som forventet.
Inger Olesen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-08-2019
Produkt:
Filter
Generelt:
Leveret til tiden og som bestilt
Om produktet:
Som forventet og bestilt
Per Antonsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
24-06-2019
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
janne olsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
20-06-2019
Produkt:
HEPA filter
Generelt:
DustDeal er ok
Om produktet:
det jeg købte er godt det passed Ha en god dag
Kirsten Hansen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
11-03-2019
Produkt:
Plastisk pistol greb
Per Christiansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-03-2019
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Ude mærket onlinebutik
Om produktet:
God kvalitet
Per Christiansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-03-2019
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Ude mærket onlinebutik
Om produktet:
God kvalitet
rudiger post fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
16-03-2019
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
det var hurtig levering
Om produktet:
produkted er god
Kaj Rask fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-03-2019
Produkt:
Filter
bjarne larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-02-2019
Produkt:
Slange
Hanne Jarrels fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-02-2019
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
VIRKER PROFESSIONELLE
Om produktet:
OK
Munever Teksen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
25-04-2019
Produkt:
Slange
Søren Lindhard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-01-2019
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
At fungerede som det skulle
Om produktet:
Alt OK
Kirsten Christensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-11-2018
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Hans Rasmussen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-10-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser)
Generelt:
Den rigtige vare var let at finde i kataloget. Bestillingen og forsendelsen kan ikke gøres bedre.
Om produktet:
Varen passede perfekt og synes at være i top.
Hans Rasmussen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-10-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser)
Generelt:
Den rigtige vare var let at finde i kataloget. Bestillingen og forsendelsen kan ikke gøres bedre.
Om produktet:
Varen passede perfekt og synes at være i top.
Erik Kirkegaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-10-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Super
Om produktet:
Perfekt
Henning Jensen fra Grønland (Kalaallit Nunaat) bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-10-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Hej Dust Deal Mange tak for en hurtig levering
Om produktet:
Perfekte varer
Jette Sønderskov fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-09-2018
Produkt:
HEPA filter
Generelt:
Da min pakke i første omgang ikke nåede frem, skrev jeg til DustDeal, og de tilbød straks at sende mig en ny pakke uden beregning. Det er da god service.
Om produktet:
fuld tilfreds
Jette Sønderskov fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-09-2018
Produkt:
HEPA filter
Generelt:
Da min pakke i første omgang ikke nåede frem, skrev jeg til DustDeal, og de tilbød straks at sende mig en ny pakke uden beregning. Det er da god service.
Om produktet:
fuld tilfreds
Jette Sønderskov fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-09-2018
Produkt:
HEPA filter
Generelt:
Da min pakke i første omgang ikke nåede frem, skrev jeg til DustDeal, og de tilbød straks at sende mig en ny pakke uden beregning. Det er da god service.
Om produktet:
fuld tilfreds
Svend Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
13-08-2018
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Super service Nemt at bestille, og god info vedrørende ordrens behandling frem til afsendelse. Lidt lang leveringstid, men der er jo også langt. Alt i alt et godt sted at handle
Om produktet:
Produktet lever fuldt ud op til forventningerne og som lovet på hjemmesiden.
HC Kristensen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
06-08-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Tilfredsstillende
Om produktet:
Ser rigtige ud
Tobias Fleischer fra Grønland (Kalaallit Nunaat) bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-06-2018
Produkt:
Børste
Om produktet:
Dejligt nemt og hurtig levering. :O)
mick pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-04-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Alt var som lovet
mick pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-04-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Alt var som lovet
Bo Karlsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-04-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
John Olsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-04-2018
Produkt:
Filter
Kenneth Westlin fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
09-04-2018
Produkt:
Aktivt kul filter
Oussama Jamil Hatab fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-03-2018
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Jeg kendte det ikke før jeg bestilte
Om produktet:
Det var helt iorden
Oussama Jamil Hatab fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-03-2018
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Jeg kendte det ikke før jeg bestilte
Om produktet:
Det var helt iorden
michael hansen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
22-03-2018
Produkt:
Plastisk slange (Diameter 32 mm)
Generelt:
positiv handel
Om produktet:
virker fint
Finn Petersen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
14-03-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
DustDeal.dk Kan få fjernet støvet i hjørnerne.
Om produktet:
Passer perfekt.
Inge Friis-Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-03-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Alt fungerede perfekt...
Om produktet:
Billigere end hvor jeg købte i forretning
Ole Amby fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-03-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Tue Sørensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-03-2018
Produkt:
HEPA filter
janne olsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
20-02-2018
Produkt:
HEPA filter
Generelt:
ok
Om produktet:
ok
Ziva Nicic fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-02-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Jens Møller fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
07-02-2018
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
ok
Om produktet:
ok
Jesper Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-11-2017
Produkt:
Børste
Generelt:
Det fungere fint.
Om produktet:
De er som jeg regnede med.
Jesper Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-11-2017
Produkt:
Børste
Generelt:
Det fungere fint.
Om produktet:
De er som jeg regnede med.
Ida Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-11-2017
Produkt:
Filter
Generelt:
God og hurtig service.
Om produktet:
De produkter som vi så på hjemmesiden passer til det vi har fået.
Ida Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-11-2017
Produkt:
Filter
Generelt:
God og hurtig service.
Om produktet:
De produkter som vi så på hjemmesiden passer til det vi har fået.
Mikael Nordahl Hansen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
03-10-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Ruth Jensen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
11-09-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (9 poser)
Generelt:
Jeg tror jeg har betalt forsendelse,som i skriver er gratis.?
Om produktet:
Produktet er i orden,de passer til min støvsuger,
Christian Steinlein fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-09-2017
Produkt:
Børste
Generelt:
Ingen problemer med betaling eller levering.
Om produktet:
Produktet er vel okay til prisen.
Torbjørn Ydegaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Hurtig ekspedition. Nemt at finde det rigtige produkt til min støvsuger.
Om produktet:
Som forventet
Peter Joelsen-Arevalo fra Grønland (Kalaallit Nunaat) bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-08-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Et sted hvor man kan bestille som sender til Grønland
Om produktet:
Det passer bare perfekt og vi kommer ikke til at mangle, for der er stadig ikke noget af det i byen. det er bare super! tak for det.
KIm Jessen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-08-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Fint sted at handle , god hurtig expedition
Om produktet:
Købte støvsugerposer , som passede som de skulle
Lise Sewohl fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-08-2017
Produkt:
Slange (Længde 185 cm, Diameter 32 mm)
Generelt:
Alt gik som det skulle. Hurtig levering. Super
Om produktet:
Passer og fungerer perfekt
Søren Mathiesen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-07-2017
Produkt:
Filter
Knud Schalding fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-07-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Birgit Skov Larsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
27-06-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Helle Stub Højen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-06-2017
Produkt:
Universal Fedt og Aktivt kul filter (Justebar)
Jørgen Mose Hansen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
14-06-2017
Produkt:
Støvsugerposer (5 poser)
Generelt:
Jeg har ikke noget at klage på.
Om produktet:
De passer og er i overenstemmelse med det ordret.
Frederikke Filemonsen fra Grønland (Kalaallit Nunaat) bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
09-06-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Det er lidt forvirrende med alle de muligheder man skal finde mht produkt
Om produktet:
Den er perfekt
Edwin John Gielfeldt fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-04-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Nikolai Thal-Jantzen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
30-03-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Fin bestillingsproces, men lidt lang leveringstid omend den er gratis :-)
Om produktet:
Poserne fungerer fint
Joachim Lumbye fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-04-2017
Produkt:
Slange
Svend Erik Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-03-2017
Produkt:
HEPA filter
Svend Erik Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-03-2017
Produkt:
HEPA filter
Kurt Pagh fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
20-03-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
Jeg manglede hvor pakken blev sendt fra, jeg formode at det var Holland og dermed ikke toldpligtig.
Om produktet:
Poserne fungere godt
dan sørensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-03-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Om produktet:
ok - virker fint
Henning Frausing fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
09-03-2017
Produkt:
Filter
Jan Berntsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
06-03-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Godt sted at handle, fint at der kommer mail med "opfordring" til genbestilling
Om produktet:
Godt kendt produkt, så ok
Martin Willumsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
21-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Meget fint. Ingen problemer. Mvh. Martin kbh.n
Om produktet:
Alt ok
Martin Willumsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
21-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Meget fint. Ingen problemer. Mvh. Martin kbh.n
Om produktet:
Alt ok
Åse Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
DustDeal er en nem og hurtig måde, at bestille nye støvsugerposer på. Min ordre blev leveret fragtfri i løbet af 2 uger.
Om produktet:
Jeg har 2 special støvsugere og til dem fandt jeg nemt de passende poser endda i en rigtig god fiberkvalitet og til en god pris.
Åse Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
DustDeal er en nem og hurtig måde, at bestille nye støvsugerposer på. Min ordre blev leveret fragtfri i løbet af 2 uger.
Om produktet:
Jeg har 2 special støvsugere og til dem fandt jeg nemt de passende poser endda i en rigtig god fiberkvalitet og til en god pris.
Lars Munkholm fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Nemt, bekvemt, billigt og hurtigt i betragtning af det er afsendt fra udlandet. :-) Lars
Om produktet:
Virker umiddelbart til at være en OK kvalitet
Rigmor Vagn Olsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Nemt at bestille støvsugerposer. Fik leveret til døren. Nemt
Henrik Thisted fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Hurtig ekspedition, kort leveringstid
Om produktet:
passer til produktet det er bestilt til
Henrik Thisted fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Hurtig ekspedition, kort leveringstid
Om produktet:
passer til produktet det er bestilt til
Martin Vollert fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
27-12-2016
Produkt:
Plastisk pistol greb
Jens Erik Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
fint sortiment
Om produktet:
det passer ferfekt selv til en 20 år gammel Nielfisk bare kanon
Jens Erik Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
fint sortiment
Om produktet:
det passer ferfekt selv til en 20 år gammel Nielfisk bare kanon
Jens Erik Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
fint sortiment
Om produktet:
det passer ferfekt selv til en 20 år gammel Nielfisk bare kanon
Jens Erik Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
fint sortiment
Om produktet:
det passer ferfekt selv til en 20 år gammel Nielfisk bare kanon
Aage Grynderup fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
06-01-2017
Produkt:
Plastisk pistol greb
Generelt:
Det var første gang jeg handlede via DustDeal.dk. Det gik nemt og forholdsvis hurtigt.
Om produktet:
Greb til støvsugerslange (Miele) passede perfekt.
Niels Westergård-Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Hurtigt og effektivt
Eva Johansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-12-2016
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Lars Mortensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-12-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Hurtigt og nemt.
Om produktet:
Jeg har fået de gamle støvsugerposer, jeg ikke kunne finde andre steder. Det er jo en fordel.
Morten Brynildsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-11-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Lennart Dyregaard fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
27-12-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
ole falkerslev Kristensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-11-2016
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
-
Om produktet:
tilfreds
Anita Andersen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
05-10-2016
Produkt:
Børste
Generelt:
Var lette at handle hos, dog ventetiden var lidt lang.
Anita Andersen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
05-10-2016
Produkt:
Børste
Generelt:
Var lette at handle hos, dog ventetiden var lidt lang.
Mai-Britt Lundqvist fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2016
Produkt:
Filter
saif shneyin fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2016
Produkt:
PVC pistol greb
Generelt:
Super Service. Fornuftig priser
Hjalgrim Samuelsen fra Færøerne (Føroyar) bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-10-2016
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
knud bjørn andersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-10-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
knud bjørn andersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-10-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
knud bjørn andersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-10-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
Ole Kristensen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
06-10-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Var ikke lige klar over at varen kom fra Holland. Fin hjemmeside. Nemt at bestille. Handler gerne igen.
Om produktet:
Fin kvalitet til prisen.
jytte thorkelin-eriksen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-09-2016
Produkt:
Børste
Generelt:
Reel firma som lever op til mine forventninger
Om produktet:
Varerne er af god kvalitet
jytte thorkelin-eriksen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-09-2016
Produkt:
Børste
Generelt:
Reel firma som lever op til mine forventninger
Om produktet:
Varerne er af god kvalitet
Hanne Ansbjerg Larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-09-2016
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Jeg synes, at det er dejlig nemt at handle i Dust Deal, og varerne kommer hurtigt.
Om produktet:
Støvsugerposerne er af en god kvalitet, og prisen er det doppelte af, hvad de koster i Danmark.
Anders Christensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-09-2016
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Det var første gang jeg handlede hos DustDeal, men helt sikkert ikke sidste gang.
Om produktet:
SStøvsugerposerne jeg købte svarede fuldt ud til mine forventninger.
Nicolai Reinholdt fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
11-09-2016
Produkt:
Filter
Holger Frederiksen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
12-09-2016
Produkt:
Slange (Længde 185 cm, Diameter 32 mm)

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Fordele ved DustDeal.dk

  • Høj kvalitet
  • Gratis fragt denne uge!
  • Laveste priser
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Gratis fragt denne uge!
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Produkter til mere end 35.000 forskellige enheder!

Spørgsmål? Send e-mail til: info@DustDeal.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.