• Gratis fragt denne uge!
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Produkter til mere end 35.000 forskellige enheder!

Spørgsmål? Send e-mail til: info@DustDeal.dk

Vælg nemt en enhed eller kategori

DustDeal.dk Anmeldelser

Følgende kunder har delt deres oplevelse med os:

Lene Trynskov Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-09-2019
Produkt:
Miele Støvsugerposer Mikrofiber (4 poser, 2 filtre)
Generelt:
Alt fungerede perfekt, indtil leveringen, det tog 16 dage med levering, vælg en anden måde end postnord????. Mvh. Lene Trynskov Nielsen
Om produktet:
De er som forventet.
Inger Olesen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-08-2019
Produkt:
Filter
Generelt:
Leveret til tiden og som bestilt
Om produktet:
Som forventet og bestilt
Per Antonsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
24-06-2019
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
janne olsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
20-06-2019
Produkt:
HEPA filter
Generelt:
DustDeal er ok
Om produktet:
det jeg købte er godt det passed Ha en god dag
Kirsten Hansen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
11-03-2019
Produkt:
Plastisk pistol greb
Per Christiansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-03-2019
Produkt:
støvsugerpose Passer til Miele G/H/N 3D
Generelt:
Ude mærket onlinebutik
Om produktet:
God kvalitet
Per Christiansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-03-2019
Produkt:
støvsugerpose Passer til Miele G/H/N 3D
Generelt:
Ude mærket onlinebutik
Om produktet:
God kvalitet
rudiger post fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
16-03-2019
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
det var hurtig levering
Om produktet:
produkted er god
Kaj Rask fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-03-2019
Produkt:
Filter
bjarne larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-02-2019
Produkt:
Slange
Hanne Jarrels fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-02-2019
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
VIRKER PROFESSIONELLE
Om produktet:
OK
Munever Teksen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
25-04-2019
Produkt:
Slange
Søren Lindhard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-01-2019
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
At fungerede som det skulle
Om produktet:
Alt OK
Kirsten Christensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-11-2018
Produkt:
støvsugerpose Passer til Miele G/H/N 3D
Hans Rasmussen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-10-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser)
Generelt:
Den rigtige vare var let at finde i kataloget. Bestillingen og forsendelsen kan ikke gøres bedre.
Om produktet:
Varen passede perfekt og synes at være i top.
Hans Rasmussen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-10-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser)
Generelt:
Den rigtige vare var let at finde i kataloget. Bestillingen og forsendelsen kan ikke gøres bedre.
Om produktet:
Varen passede perfekt og synes at være i top.
Erik Kirkegaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-10-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Super
Om produktet:
Perfekt
Henning Jensen fra Grønland (Kalaallit Nunaat) bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-10-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Hej Dust Deal Mange tak for en hurtig levering
Om produktet:
Perfekte varer
Jette Sønderskov fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-09-2018
Produkt:
HEPA filter
Generelt:
Da min pakke i første omgang ikke nåede frem, skrev jeg til DustDeal, og de tilbød straks at sende mig en ny pakke uden beregning. Det er da god service.
Om produktet:
fuld tilfreds
Jette Sønderskov fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-09-2018
Produkt:
HEPA filter
Generelt:
Da min pakke i første omgang ikke nåede frem, skrev jeg til DustDeal, og de tilbød straks at sende mig en ny pakke uden beregning. Det er da god service.
Om produktet:
fuld tilfreds
Jette Sønderskov fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-09-2018
Produkt:
HEPA filter
Generelt:
Da min pakke i første omgang ikke nåede frem, skrev jeg til DustDeal, og de tilbød straks at sende mig en ny pakke uden beregning. Det er da god service.
Om produktet:
fuld tilfreds
Svend Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
13-08-2018
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Super service Nemt at bestille, og god info vedrørende ordrens behandling frem til afsendelse. Lidt lang leveringstid, men der er jo også langt. Alt i alt et godt sted at handle
Om produktet:
Produktet lever fuldt ud op til forventningerne og som lovet på hjemmesiden.
HC Kristensen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
06-08-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Tilfredsstillende
Om produktet:
Ser rigtige ud
Tobias Fleischer fra Grønland (Kalaallit Nunaat) bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-06-2018
Produkt:
Universal buet mundstykke med børster (32mm)
Om produktet:
Dejligt nemt og hurtig levering. :O)
mick pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-04-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Alt var som lovet
mick pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-04-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Alt var som lovet
Bo Karlsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-04-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
John Olsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-04-2018
Produkt:
Filter
Kenneth Westlin fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
09-04-2018
Produkt:
Aktivt kul filter
Oussama Jamil Hatab fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-03-2018
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Jeg kendte det ikke før jeg bestilte
Om produktet:
Det var helt iorden
Oussama Jamil Hatab fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-03-2018
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Jeg kendte det ikke før jeg bestilte
Om produktet:
Det var helt iorden
michael hansen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
22-03-2018
Produkt:
Plastisk slange (Diameter 32 mm)
Generelt:
positiv handel
Om produktet:
virker fint
Finn Petersen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
14-03-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
DustDeal.dk Kan få fjernet støvet i hjørnerne.
Om produktet:
Passer perfekt.
Inge Friis-Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-03-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Alt fungerede perfekt...
Om produktet:
Billigere end hvor jeg købte i forretning
Ole Amby fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-03-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Tue Sørensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-03-2018
Produkt:
HEPA filter
janne olsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
20-02-2018
Produkt:
HEPA filter
Generelt:
ok
Om produktet:
ok
Ziva Nicic fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-02-2018
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Jens Møller fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
07-02-2018
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
ok
Om produktet:
ok
Jesper Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-11-2017
Produkt:
Parket børste til sarte gulve (30 > 37mm)
Generelt:
Det fungere fint.
Om produktet:
De er som jeg regnede med.
Jesper Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-11-2017
Produkt:
Parket børste til sarte gulve (30 > 37mm)
Generelt:
Det fungere fint.
Om produktet:
De er som jeg regnede med.
Ida Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-11-2017
Produkt:
Filter
Generelt:
God og hurtig service.
Om produktet:
De produkter som vi så på hjemmesiden passer til det vi har fået.
Ida Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-11-2017
Produkt:
Filter
Generelt:
God og hurtig service.
Om produktet:
De produkter som vi så på hjemmesiden passer til det vi har fået.
Mikael Nordahl Hansen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
03-10-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Ruth Jensen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
11-09-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (9 poser)
Generelt:
Jeg tror jeg har betalt forsendelse,som i skriver er gratis.?
Om produktet:
Produktet er i orden,de passer til min støvsuger,
Christian Steinlein fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-09-2017
Produkt:
Universal T-formet gulv børste (30 > 37mm)
Generelt:
Ingen problemer med betaling eller levering.
Om produktet:
Produktet er vel okay til prisen.
Torbjørn Ydegaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Hurtig ekspedition. Nemt at finde det rigtige produkt til min støvsuger.
Om produktet:
Som forventet
Peter Joelsen-Arevalo fra Grønland (Kalaallit Nunaat) bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-08-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Et sted hvor man kan bestille som sender til Grønland
Om produktet:
Det passer bare perfekt og vi kommer ikke til at mangle, for der er stadig ikke noget af det i byen. det er bare super! tak for det.
KIm Jessen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-08-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Fint sted at handle , god hurtig expedition
Om produktet:
Købte støvsugerposer , som passede som de skulle
Lise Sewohl fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-08-2017
Produkt:
Slange (Længde 185 cm, Diameter 32 mm)
Generelt:
Alt gik som det skulle. Hurtig levering. Super
Om produktet:
Passer og fungerer perfekt
Søren Mathiesen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-07-2017
Produkt:
Filter
Knud Schalding fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-07-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Birgit Skov Larsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
27-06-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Helle Stub Højen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-06-2017
Produkt:
Universal Fedt og Aktivt kul filter (Justebar)
Jørgen Mose Hansen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
14-06-2017
Produkt:
Støvsugerposer (5 poser)
Generelt:
Jeg har ikke noget at klage på.
Om produktet:
De passer og er i overenstemmelse med det ordret.
Frederikke Filemonsen fra Grønland (Kalaallit Nunaat) bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
09-06-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
Det er lidt forvirrende med alle de muligheder man skal finde mht produkt
Om produktet:
Den er perfekt
Edwin John Gielfeldt fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-04-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Nikolai Thal-Jantzen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
30-03-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
Fin bestillingsproces, men lidt lang leveringstid omend den er gratis :-)
Om produktet:
Poserne fungerer fint
Joachim Lumbye fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-04-2017
Produkt:
Slange
Svend Erik Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-03-2017
Produkt:
HEPA filter
Svend Erik Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-03-2017
Produkt:
HEPA filter
Kurt Pagh fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
20-03-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
Jeg manglede hvor pakken blev sendt fra, jeg formode at det var Holland og dermed ikke toldpligtig.
Om produktet:
Poserne fungere godt
dan sørensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-03-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Om produktet:
ok - virker fint
Henning Frausing fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
09-03-2017
Produkt:
Filter
Jan Berntsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
06-03-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Godt sted at handle, fint at der kommer mail med "opfordring" til genbestilling
Om produktet:
Godt kendt produkt, så ok
Martin Willumsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
21-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Meget fint. Ingen problemer. Mvh. Martin kbh.n
Om produktet:
Alt ok
Martin Willumsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
21-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Meget fint. Ingen problemer. Mvh. Martin kbh.n
Om produktet:
Alt ok
Åse Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
DustDeal er en nem og hurtig måde, at bestille nye støvsugerposer på. Min ordre blev leveret fragtfri i løbet af 2 uger.
Om produktet:
Jeg har 2 special støvsugere og til dem fandt jeg nemt de passende poser endda i en rigtig god fiberkvalitet og til en god pris.
Åse Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
DustDeal er en nem og hurtig måde, at bestille nye støvsugerposer på. Min ordre blev leveret fragtfri i løbet af 2 uger.
Om produktet:
Jeg har 2 special støvsugere og til dem fandt jeg nemt de passende poser endda i en rigtig god fiberkvalitet og til en god pris.
Lars Munkholm fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Nemt, bekvemt, billigt og hurtigt i betragtning af det er afsendt fra udlandet. :-) Lars
Om produktet:
Virker umiddelbart til at være en OK kvalitet
Rigmor Vagn Olsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Nemt at bestille støvsugerposer. Fik leveret til døren. Nemt
Henrik Thisted fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Hurtig ekspedition, kort leveringstid
Om produktet:
passer til produktet det er bestilt til
Henrik Thisted fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-02-2017
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Hurtig ekspedition, kort leveringstid
Om produktet:
passer til produktet det er bestilt til
Martin Vollert fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
27-12-2016
Produkt:
Plastisk pistol greb
Jens Erik Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
fint sortiment
Om produktet:
det passer ferfekt selv til en 20 år gammel Nielfisk bare kanon
Jens Erik Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
fint sortiment
Om produktet:
det passer ferfekt selv til en 20 år gammel Nielfisk bare kanon
Jens Erik Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
fint sortiment
Om produktet:
det passer ferfekt selv til en 20 år gammel Nielfisk bare kanon
Jens Erik Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
fint sortiment
Om produktet:
det passer ferfekt selv til en 20 år gammel Nielfisk bare kanon
Aage Grynderup fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
06-01-2017
Produkt:
Plastisk pistol greb
Generelt:
Det var første gang jeg handlede via DustDeal.dk. Det gik nemt og forholdsvis hurtigt.
Om produktet:
Greb til støvsugerslange (Miele) passede perfekt.
Niels Westergård-Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-01-2017
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Hurtigt og effektivt
Eva Johansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-12-2016
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Lars Mortensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-12-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Hurtigt og nemt.
Om produktet:
Jeg har fået de gamle støvsugerposer, jeg ikke kunne finde andre steder. Det er jo en fordel.
Morten Brynildsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-11-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
Lennart Dyregaard fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
27-12-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
ole falkerslev Kristensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-11-2016
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
-
Om produktet:
tilfreds
Anita Andersen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
05-10-2016
Produkt:
XL turbo børste (30 > 37mm)
Generelt:
Var lette at handle hos, dog ventetiden var lidt lang.
Anita Andersen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
05-10-2016
Produkt:
XL turbo børste (30 > 37mm)
Generelt:
Var lette at handle hos, dog ventetiden var lidt lang.
Mai-Britt Lundqvist fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2016
Produkt:
Filter
saif shneyin fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2016
Produkt:
Universal pistolgreb til 32 mm rør
Generelt:
Super Service. Fornuftig priser
Hjalgrim Samuelsen fra Færøerne (Føroyar) bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-10-2016
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
knud bjørn andersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-10-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
knud bjørn andersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-10-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
knud bjørn andersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-10-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 2 filtre)
Ole Kristensen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
06-10-2016
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Var ikke lige klar over at varen kom fra Holland. Fin hjemmeside. Nemt at bestille. Handler gerne igen.
Om produktet:
Fin kvalitet til prisen.
jytte thorkelin-eriksen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-09-2016
Produkt:
XL turbo børste (30 > 37mm)
Generelt:
Reel firma som lever op til mine forventninger
Om produktet:
Varerne er af god kvalitet
jytte thorkelin-eriksen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-09-2016
Produkt:
XL turbo børste (30 > 37mm)
Generelt:
Reel firma som lever op til mine forventninger
Om produktet:
Varerne er af god kvalitet
Hanne Ansbjerg Larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-09-2016
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Jeg synes, at det er dejlig nemt at handle i Dust Deal, og varerne kommer hurtigt.
Om produktet:
Støvsugerposerne er af en god kvalitet, og prisen er det doppelte af, hvad de koster i Danmark.
Anders Christensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-09-2016
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Det var første gang jeg handlede hos DustDeal, men helt sikkert ikke sidste gang.
Om produktet:
SStøvsugerposerne jeg købte svarede fuldt ud til mine forventninger.
Nicolai Reinholdt fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
11-09-2016
Produkt:
Filter
Holger Frederiksen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
12-09-2016
Produkt:
Slange (Længde 185 cm, Diameter 32 mm)

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Fordele ved DustDeal.dk

  • Høj kvalitet
  • Gratis fragt denne uge!
  • Laveste priser
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Gratis fragt denne uge!
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Produkter til mere end 35.000 forskellige enheder!

Spørgsmål? Send e-mail til: info@DustDeal.dk

For at kunne få vores webside til at fungere korrekt, benytter vi cookies. Læs vores cookie politik. Hvis du benytter vores hjemmeside, antager vi at du er enig i denne.