• Sikker, nem, hurtig
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Produkter til mere end 35.000 forskellige enheder!

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

DustDeal.dk Anmeldelser

Følgende kunder har delt deres oplevelse med os:

Branka Sablić fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-08-2023
Produkt:
Tilbud: The Pink Stuff (850 gram) + Scrub Daddy | Original Sponge + Scrub Daddy | Mikrofiberklude
Generelt:
Zadovoljna sam.
Om produktet:
The Pink stuff odlično čisti inox, pećnicu, posuđe. Scrub daddy super riba, a nježan je za ruke. Krpe od mikrofibre još nisam isprobala.
Werner Gunsch fra Schweiz bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-09-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
alles hat geklappt
Om produktet:
genau was ich eollte
Rebecca Emmett fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Will be ordering again
Om produktet:
Found exactly what I needed
GODELIEVE VAN BOSSUYT fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-09-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Snelle levering
Om produktet:
Producten reeds gekend en gebruikt
Marie-Annick Le Bras fra Frankrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-09-2023
Produkt:
Plastisk slange
Generelt:
Livraison assez rapide.
Om produktet:
Pris un tuyau générique pour un aspirateur Miele. Parfait! Cela évite de devoir acheter le produit originel qui n'est vendu qu 'avec les 2 embouts dont je n'ai pas besoin.
petter veitan fra Norge bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-09-2023
Produkt:
Universal T-formet gulv børste (30 > 37mm)
Generelt:
rask og hyggelig pris
Om produktet:
norsk
petter veitan fra Norge bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-09-2023
Produkt:
Universal T-formet gulv børste (30 > 37mm)
Generelt:
rask og hyggelig pris
Om produktet:
norsk
Jean Gitenet fra Sverige bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
25-08-2023
Produkt:
Filter
Generelt:
Bra
Om produktet:
Perfekt
Hansjörg Lütscher fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-09-2023
Produkt:
T-formet gulvbørste (32mm)
Generelt:
Alles ging einfach und relatif schnell.
Om produktet:
Passt genau wenn auch nicht Organialbürste von Philips, aber was machts.
Jos Wesdijk fra Nederlandene bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
01-09-2023
Produkt:
Universal pistolgreb til 35 mm rør
Generelt:
Overzichtelijke website, snelle service
Om produktet:
Goede kwaliteit, perfect aansluitend op mijn oude stofzuiger
Jos Wesdijk fra Nederlandene bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
01-09-2023
Produkt:
Universal pistolgreb til 35 mm rør
Generelt:
Overzichtelijke website, snelle service
Om produktet:
Goede kwaliteit, perfect aansluitend op mijn oude stofzuiger
Damian Flynn fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Very easy to deal with
Om produktet:
Very happy arrived in good condition
Maria Caetano fra Portugal bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-09-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Foram rápidos e recebi o que previa no tempo previsto
Om produktet:
Optima qualidade e em boa quantodade
Michel De Rouck fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Zeer efficiënt. Alleen werd de bestelling 2x genoteerd, waarschijnlijk door een fout van mezelf.
Om produktet:
Vervangstuk Rowenta nergens te vinden, behalve bij u. Functioneert perfect.
Rajdar COLL-PART fra Frankrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Livraison étonnamment rapide au regard des précédentes commandes : bravo!
Om produktet:
Parfaitement confoo
Rajdar COLL-PART fra Frankrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Livraison étonnamment rapide au regard des précédentes commandes : bravo!
Om produktet:
Parfaitement confoo
Maurice Nibus fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-09-2023
Produkt:
Universal T-formet gulv børste (30 > 37mm)
Generelt:
Je suis très satisfait dommage que le site ne propose pas de traduire la page en français.
Om produktet:
Le produit est de bonne qualité
Eva Frimodig Olsson fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Snabbt o säkert
Om produktet:
Perfekt
MOACIR de Sa Pereira fra Portugal bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-08-2023
Produkt:
T-formet gulvbørste Miele (35mm)
Generelt:
Compra e entrega rapidas
Om produktet:
O esperado
Kenneth Magnusson fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-09-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Bra pris och lätt att beställa
Om produktet:
Uppfyllde mina önskemål på kvalitet och passform
Atle Kjosnes fra Norge bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
01-09-2023
Produkt:
støvsugerpose Passer til Miele G/H/N 3D
Generelt:
Enkel og god web-side
Om produktet:
Litt lang leveringstid 2-3uker
magda koch fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Universal pistolgreb til 32 mm rør
Generelt:
Perfect
Om produktet:
Zeer goef
magda koch fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Universal pistolgreb til 32 mm rør
Generelt:
Perfect
Om produktet:
Zeer goef
CHRISTIAN DEKEYSER fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
zeer betrouwbaar en goede website
Om produktet:
idem
Ivan Bach Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Universal pistolgreb til 35 mm rør
Generelt:
Alt fungerer godt
Om produktet:
Kvalitet er i orden
Ivan Bach Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Universal pistolgreb til 35 mm rør
Generelt:
Alt fungerer godt
Om produktet:
Kvalitet er i orden
Ivan Bach Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Universal pistolgreb til 35 mm rør
Generelt:
Alt fungerer godt
Om produktet:
Kvalitet er i orden
José Pattyn fra Frankrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Livraison rapide et tarifs très intéressants
Om produktet:
Un produit que je ne trouvais pas ailleurs ! Très bonne qualité
Sonja Stäger fra Schweiz bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
20-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Promte Lieferung!
Om produktet:
Der Staubsauger Schlauch passt,obschon er nicht original Miele ist.Leider hängt er schnell aus,dort wo er am Sauger befestigt wird!
Siegfried Hammer fra Østrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-08-2023
Produkt:
komplet universal reperations slange til Nilfisk GA70
Generelt:
Prompte Lieferung. Ersatzteil wie versprochen kompatibel mit Nilfisk sehr altesBaujahr
Om produktet:
Prompte Lieferung. Ersatzteil wie versprochen kompatibel mit Nilfisk sehr altesBaujahr
Heinz Rischka fra Østrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
problemlose kaufabwicklung, rasche lieferung
Om produktet:
kein unnötiges verpackungsmaterial, ware tadellos
Johny Laevers fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Nog nooit geen enkel probleem gehad.
Om produktet:
ok.
Nils Leif Nilsson fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (9 poser)
Generelt:
SNABB LEVERANS
Om produktet:
BRA PODUKT
Suvi Koskinen fra Finland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-08-2023
Produkt:
Universal T-formet gulv børste (30 > 37mm)
Generelt:
Nopea toimitus ja tullut aina mitä pitää, suosittelen.
Om produktet:
Tilaamani suulake on parempi kuin Kärcherin alkuperäinen! Suodatin oli myös mitä pitää.
Suvi Koskinen fra Finland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-08-2023
Produkt:
Universal T-formet gulv børste (30 > 37mm)
Generelt:
Nopea toimitus ja tullut aina mitä pitää, suosittelen.
Om produktet:
Tilaamani suulake on parempi kuin Kärcherin alkuperäinen! Suodatin oli myös mitä pitää.
joseantonio mouro fra Spanien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Fácil y rápido
Om produktet:
Producto perfecto
Michelle Heald fra Forenede Kongerige, Det bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Quick delivery
Om produktet:
Vacuum bags
Teresa Martins fra Portugal bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Filter
Generelt:
Rapidos e eficientes
Om produktet:
O filtro de carbono podia ter melhor qualidade
Indrek Raaper fra Estland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-08-2023
Produkt:
Karcher Støvsugerposer (5 poser)
Generelt:
Ok
Om produktet:
Ok
Indrek Raaper fra Estland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-08-2023
Produkt:
Karcher Støvsugerposer (5 poser)
Generelt:
Ok
Om produktet:
Ok
Indrek Raaper fra Estland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-08-2023
Produkt:
Karcher Støvsugerposer (5 poser)
Generelt:
Ok
Om produktet:
Ok
Michael Osborne fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Super service , quick response and item was exactly as described and arrived quickly.
Om produktet:
As described and worked perfectly
Michael Osborne fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Super service , quick response and item was exactly as described and arrived quickly.
Om produktet:
As described and worked perfectly
virve kärki fra Finland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
helposti tuotteet löytyivät ja toimitus sujui myös nopsasti pakettiautomaattiin.
Om produktet:
ihanaa kun löysin näitä teiltä. Hyviltä vaikuttavat.
virve kärki fra Finland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
helposti tuotteet löytyivät ja toimitus sujui myös nopsasti pakettiautomaattiin.
Om produktet:
ihanaa kun löysin näitä teiltä. Hyviltä vaikuttavat.
Stephan Berg fra Tyskland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Super Service. Schnell und ohne jegliche Probleme
Om produktet:
Das Ersatzteil passt und arbeitet gut.
Peter Fridmar fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Första gången jag handlade på DustDeal, och det fungerade utan problem.
Om produktet:
Jag hjälpte min granne som är över 90 år att inhandla en ny dammsugarslang. Han meddelar att har är mycket belåten med produkten, tyckte priset var ok och att leveranstiden också var ok.
Joan O' Gorman fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-08-2023
Produkt:
Filter
Generelt:
Very easy to order items and delivered as promised
Om produktet:
Great value and working perfectly.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΟΣ fra Grækenland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
Άψογη εξυπηρέτηση.
Om produktet:
Πολύ καλά σε πολύ καλή συσκευασία.
Deborah Raftery fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-08-2023
Produkt:
Universal T-formet gulv børste (30 > 37mm)
Generelt:
Great quality product and superb service. Arrived expertly packed and in good time. Thank you!
Om produktet:
Brilliant universal vacuum floor head.
Monika Vajon fra Nederlandene bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
26-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (9 poser)
Generelt:
duidelijk en snel
Om produktet:
Past prima en hij is groot!!
Greet Vermiert fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Niks op aan te merken. Alles zoals het hoort.
Om produktet:
Het zijn de juiste producten.
Sanja NIMAC fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
13-08-2023
Produkt:
Tilbud: The Pink Stuff (850 gram) + Scrub Mommy Sponge Pink & Scrub Daddy Original Sponge
Generelt:
Jako brza dostava, naruceni proizvodi stigli prema ocekivanju
Om produktet:
Odlična kvaliteta, ponovljena narudžba.
RONNY OOSTERLINCK fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (9 poser)
Generelt:
het is de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb
Om produktet:
het zijn stofzuigzakken
Franz Patzenhofer fra Østrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Immer ein verlässlicher Partner
Om produktet:
erfüllt zuverlässlich seinen Zweck
Alfons Mayer fra Tyskland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Universal slanger til 32 mm forbindelser. (185cm)
Generelt:
Ware wie beschrieben, sehr schnelle Lieferung, werde wieder bestellen!
Om produktet:
Passt auf Anhieb! Gute Ware ist zu Empfehlen!
Gillian collier fra Frankrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
09-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Excellent
Om produktet:
Excellent
Lennart Selander fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Jag har flera gånger köpt dammsugarpåsar från DustDeal. Inget krångel, snabb leverans.
Om produktet:
Rätt påsar till respektive dammsugare.
Gernot Granner fra Østrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
09-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Problemlose Abwicklung von Bestellung bis Warenempfang
Om produktet:
Staubsauger Schlauch für älteres Miele Gerät
Thomas Power fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Filter
Generelt:
Very good, no problem with product or delivery. Will call again.
Om produktet:
Perfect!
Rudiger Van den Broeck fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
1é maal doch alles is perfect verlopen
Om produktet:
De aangekochte producten waar wat ze hoorden te zijn
Guy Rouillier fra USA bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-07-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
My transaction with DustDeal was excellent. Communication was thorough, and my order was delivered promptly without any further action required from me. The order was well packaged and delivered without damage.
Om produktet:
For my initial order, I bought a small number of bags - 10 - because I had no experience with DustDeal, and I didn't know the quality of the bags I would receive. The bags look great, though I have not used them yet. Assuming they work as well as they look, I will gladly make a larger order next time, and will enthusiastically be a repeat customer.
GAETAN BORDIER fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Parfait ! Rapide etc. bref impeccable
Teo Sioli fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-08-2023
Produkt:
støvsugerpose Passer til Miele G/H/N 3D
Generelt:
The dust bags and fragrance that I got for the second time were carefully packed and sent plus it’s matching exactly. I’m so happy with the paid/quality/product..I do recommend this items..
Om produktet:
Hi, as I mentioned earlier I’m really happy with the products bought, though for some reasons the order stage it’s a hassle..I was ready to give up..don’t know the issue yet..hope you’ll have your web developer to have a look on the site..it’s really very hard to reach the last page and order!
Teo Sioli fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-08-2023
Produkt:
støvsugerpose Passer til Miele G/H/N 3D
Generelt:
The dust bags and fragrance that I got for the second time were carefully packed and sent plus it’s matching exactly. I’m so happy with the paid/quality/product..I do recommend this items..
Om produktet:
Hi, as I mentioned earlier I’m really happy with the products bought, though for some reasons the order stage it’s a hassle..I was ready to give up..don’t know the issue yet..hope you’ll have your web developer to have a look on the site..it’s really very hard to reach the last page and order!
Michael Sundberg fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Snabb leverans
Om produktet:
Bra kvalité på påsarna till min Festool dammsugare till ett mycket bra pris
Françoise Garnier fra Frankrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Sérieux livraison rapide et bon matériel
Om produktet:
Correspond à ce que j’attendais bon produit
Matea Novak fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsor vedhæftet fil
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsor vedhæftet fil
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsor vedhæftet fil
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsor vedhæftet fil
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsor vedhæftet fil
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsor vedhæftet fil
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsor vedhæftet fil
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Sharon Timmins fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Fast, efficient service
Om produktet:
The right product and good value for money.
Miel Fets fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Hoe snel hebben jullie dit klaar gespeeld, met een beetje overdrijving kan ik zeggen besteld en dan onmiddellijk geleverd. Bedankt hiervoor beter kan niet.
Om produktet:
Waren zoals verwacht
Tomislav Jurić fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Odgovoran odnos prema kupcu
Om produktet:
Proizvodi odgovaraju opisu, odlične su kvalitete
Ursu Olimpia fra Rumænien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dæmp Duster lyserosa | 1 styk
Generelt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produktet:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia fra Rumænien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dæmp Duster lyserosa | 1 styk
Generelt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produktet:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia fra Rumænien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dæmp Duster lyserosa | 1 styk
Generelt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produktet:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia fra Rumænien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dæmp Duster lyserosa | 1 styk
Generelt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produktet:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia fra Rumænien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dæmp Duster lyserosa | 1 styk
Generelt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produktet:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
maria lenger fra Østrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-07-2023
Produkt:
Universal T-formet gulv børste (32mm)
Generelt:
Bestellung und Bezahlung unkompliziert,Lieferung promt
Om produktet:
Produkt wie beschrieben, werde sicherlich wieder hier bestellen
Mary McMahon fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-07-2023
Produkt:
Slange (Længde 185 cm, Diameter 32 mm)
Generelt:
Great service.
Om produktet:
My product is exactly right
João Robalo fra Portugal bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
Nada a apontar. Compra/Envio impecável
Om produktet:
Como anunciado. Exatamente o que pretendia
Peter Welsh fra Forenede Kongerige, Det bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-07-2023
Produkt:
komplet universal reperations slange til Miele S5000 S5261
Generelt:
I had managed to order the same item twice so some confusion but quickly and efficiently handled
Om produktet:
Came with clear instructions!
Marlene Ferreira fra Portugal bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-08-2023
Produkt:
Universal buet mundstykke med børster (32mm)
Generelt:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Om produktet:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Marlene Ferreira fra Portugal bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-08-2023
Produkt:
Universal buet mundstykke med børster (32mm)
Generelt:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Om produktet:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Marlene Ferreira fra Portugal bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-08-2023
Produkt:
Universal buet mundstykke med børster (32mm)
Generelt:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Om produktet:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Jose Araujo fra Portugal bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-07-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Rápidos, corretos e eficientes.
Om produktet:
Exatamente o que pretendia e a bom preço.
Rune Lund fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-08-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Bara så bra.
Om produktet:
Fungerar bra
Panait Marius fra Rumænien bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
22-07-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (9 poser)
Generelt:
A durat puțin mai mult până la primire comandă
Om produktet:
Exact că cele prezentate pe site
Catherine Pynn fra Forenede Kongerige, Det bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-07-2023
Produkt:
Philips Støvsugerposer Mikrofiber (4 poser)
Generelt:
Delivery very was a while but everything arrived ok
Om produktet:
Works as well xoected
Åsa Hermansson fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-07-2023
Produkt:
Universal pistolgreb til 32 mm rør
Generelt:
En av väldigt få företag som sålde den sortens dammsugarrör som jag ville ha!
Om produktet:
Perfekt!
Gerard Leneghan fra Irland bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
26-07-2023
Produkt:
Universal pistolgreb til 35 mm rør
Generelt:
Overall easy to navigate website with large range of products.
Om produktet:
Correct part and not over priced.
Peter Dietz fra Tyskland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-07-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Schnelle Lieferung und guter Preis
Om produktet:
Gute Qualität
Pierre BERNADAC fra Frankrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-07-2023
Produkt:
Støvsugerposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Aucun problème avec cette commande. Livraison dans les délais. Expérience à renouveler en cas de besoin. Nous recommandons !
Om produktet:
Pas encore utilisés.
Yrjo Lindroth fra Finland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-07-2023
Produkt:
Filter
Generelt:
Palvelu toimi hyvin.
Om produktet:
Kyllä imuri nyt toimii hyvin ja on tehokas.
Vincenzo Alfano fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-07-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Livraison rapide.
Om produktet:
Je suis content d'avoir pu retrouver un produit qui daté depuis plusieurs années.
Susan Griffin fra Frankrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-07-2023
Produkt:
Støvsugerposer (10 poser)
Generelt:
Efficient sevice
Om produktet:
Good quality product

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Fordele ved DustDeal.dk

  • Høj kvalitet
  • Sikker, nem, hurtig
  • Laveste priser
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Sikker, nem, hurtig
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Produkter til mere end 35.000 forskellige enheder!

Spørgsmål? Kontakt os venligst!